سازمان جهاد دانشگاهی تهران- بهترین، جامع ترین و علمیترین مرکز برگزار کننده دوره امدادگر اورژانس در ایران
ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه
درباره دوره امدادگر اورژانس (( مقدماتی – اورژانس – تکمیلی )) :
سرمایهگذاری به منظور ارتقای دانش و اطلاعات بهداشتی، مراقبتی و امدادی و حفظ وضعیت ایده آل تمام آحاد جامعه یکی از وظایف اصلی نظام سلامت کشور است.
تکنسین فوریت های پزشکی اورژانس فرد آموزش دیدهای است که معمولاً همراه آمبولانس برای ارائه خدمات اولیه درمانی به کمک بیمار یا شخص مصدوم میشتابد یا در بخش اورژانس برای ارائه کمکهای اولیه حضور دارد. کار تکنسین فوریت های پزشکی شامل امداد سریع، ارائه خدمات درمانی اولیه پزشکی پیش بیمارستانی و کمک رسانی به مصدومین، بیماران و مجروحین اورژانسی و انتقال آنان به مراکز درمانی در کمترین زمان ممکن با هدف کاهش مرگ و میر، نقص عضو و آسیب است. از این رو نقش امدادگر متخصص با حضور سریع و ارائه مراقبتهای فوری و اورژانسی (امداد رسانی) و انتقال مصدومان از محل وقوع حادثه دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد.
در این راستا سازمان جهاد دانشگاهی تهران منطبق بر سیاست های نظام بهداشت و درمان، به عنوان بهترین، جامع ترین و علمیترین مرکز برگزار کننده دوره امدادگر اورژانس اقدام به برگزاری این دوره می نماید.
این سازمان مفتخر است با بهره گیری از بهترین امکانات، تجهیزات و فضای آموزشی و همچنین ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه پذیرای فراگیران و مخاطبین عزیز باشد.
هدف از برگزاری دوره امدادگر اورژانس چیست؟
شرایط استخدام امدادگر اورژانس چیست؟
مراکزی که در امر امدادرسانی فعالیت دارند و همینطور مراکز اعزام آمبولانس می توانند بستر شغلی مناسبی برای آموزش دیدگان دوره امدادگر اورژانس باشد.
به دلیل اینکه خدماتی که توسط یک امدادگر اورژانس ارائه میگردد جزو خدمات تخصصی است، فراگیران و علاقمندان حتما میبایست دوره امدادگر اورژانس را گذرانده و به مهارت لازم دست یابند.
استخدام امدادگر اورژانس:
فراگیران پس از گذراندن دوره امدادگر اورژانس می توانند در بیمارستان ها، کلینیک ها و مراکز درمانی استخدام و جذب شوند. در این راستا سازمان جهاد دانشگاهی تهران منطبق بر سیاست های نظام بهداشت و درمان، به عنوان بهترین، جامع ترین و علمیترین مرکز برگزار کننده دوره امدادگر اورژانس اقدام به برگزاری این دوره می نماید.
حقوق و دستمزد امدادگر اورژانس:
در خصوص حقوق امدادگر اورژانس میتوان گفت آنهایی که در اورژانس و سایر بخش های دولتی کار می کنند، مطابق با قانون مدیریت خدمات کشوری حقوق دریافت میکنند.. اما امدادگران اورژانسی که در بیمارستان و مراکز خصوصی استخدام شده اند، درآمدهای متفاوتی دارند . حداکثر میزان حقوق امدادگر اورژانس بسته به شیفت ، سابقه کار، بخش و بیمارستان متفاوت خواهد بود.
وظایف امدادگر اورژانس چیست؟
از اهم وظایف امدادگر اورژانس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این دوره ویژه چه کسانی است؟
دریافت خدمات پزشکی مناسب پیش از رسیدن بیماران یا آسیب دیدگان حوادث به بیمارستان نقش مهمی را در زنده ماندن و بازیابی سلامتی در بیماران ایفا می کند.
امدادگر اورژانس نخستین فرد مجرب و آگاه به اقدامات اولیه در فوریت های پزشکی است که با حضور به موقع خود بر بالین بیمار میتواند کمک شایان و موثری را در جهت حفظ جان بیمار تا رسیدن نیروهای مجرب بیمارستانی انجام دهد.
افراد علاقمند با دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم میتوانند در این دوره آموزشی کوتاه مدت شرکت کنند.
قابلیت های پس از اتمام دوره چیست؟
فراگير میتواند تا حضور كادر درماني در صحنه حادثه، اقدامات اوليه را به منظور نجات جان مصدوم شامل: روشهاي اوليه نجات زندگي يا احيای قلبي- ريوي يا CPR، شوک و اختلالات قلبی، زخم و خونریزی و جراحت خاص، پانسمان، بانداژ و آتلبندی، سوختگیها، مسمومیتها، آسيبهاي ناشي از عوامل محيطي و سوانح بزرگ و انتقال مصدوم را به كارگيرد.
* دوره امدادگر اورژانس
مدت دوره 100 ساعت-50 ساعت تئوری و 50 ساعت عملی.
✅این گواهی مجوز دخالت در امور درمان نمی باشد
✅مدت اعتبار گواهینامه از تاریخ صدور به مدت 2 سال می باشد
❇️✳️(( فراگیران بعد از مدت 2 سال، می توانند نسبت به تمدید اعتبار مدرک خود اقدام نمایند ))
سرفصل دوره امدادگر اورژانس:
مقدماتی:
كنترل علائم حياتي ،احياي قلبي ، اختلالات قلبي
ريوي (CPR ) ،خفگي
زخم و خونريزي ،بانداژ و پانسمان ، آتل بندي ، تزريقات
مسموميت ها ، سوختگي
آسيبهاي محيطي ، شوك ، آسيبهاي اسكلتي
اورژانس:
خدمات طبي اوژانس ، مفاهيم قانوني و اخلاقي ، سلامت فردي
اورژانس هاي رفتاري ، اورژانس هاي زايمان ، خدمات اورژانس
بيماران خاص ، امداد در شرايط خاص ، اورژانس هاي كودكان
مهارت هاي تكميلي
تکمیلی:
سلامتي و بيماري ، آزمايش ها و تست هاي تشخيصي
بيماريهاي شايع دستگاه تنفس ، بيماريهاي شايع دستگاه گردش خون
بيمارهاي شايع دستگاه عصبي ، بيماريهاي شايع دستگاه گوارش
بيماريهاي شايع دستگاه اسكلتي ، بيماريهاي شايع دستگاه ادراري
بيماريهاي شايع ، روانپزشكي